Wilt u graag kiezen voor de Menzis zorgverzekering 2021? Dan kunt u kiezen uit verschillende zorgverzekeraars onder dit label. Zo kunt u kiezen voor Menzis, AnderZorg en Avizo. Er zijn locaties in Groningen, Wageningen en Enschede. Met ruim twee miljoen verzekerden is deze zorgverzekeraar een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. U heeft keuze uit zowel een natura- als een restitutiepolis.

Menzis basisverzekering

Als u kiest voor de Menzis zorgverzekering 2021 heeft u keuze uit verschillende basisverzekeringen. Zo kunt u kiezen voor Menzis Basis Voordelig, Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. Vanuit de basisverzekering worden huisartskosten, geneesmiddelen, behandelingen en verblijf in het ziekenhuis en tandheelkundige zorg tot 18 jaar vergoed.

Menzis Basis Voordelig (naturapolis)

De Menzis Basis Voordelig betreft de naturapolis. U heeft een ruime keuze uit zorgaanbieders. Kiest u voor een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan wordt er tot maximaal 65 procent vergoed. U kunt uw zorgzaken online regelen.

Menzis Basis (naturapolis)

De Menzis Basis is eveneens een naturapolis en ook hier heeft een ruime keuze uit goede zorgaanbieders. Kiest u voor een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan wordt maximaal 75 procent vergoed. U kunt uw zorgzaken online regelen, maar u kunt ook kiezen voor persoonlijk contact met Menzis.

Menzis Basis Vrij (restitutie)

Bij deze polis heeft u een vrije keuze. Deze Menzis zorgverzekering 2021 is vooral geschikt voor eenieder die overal terecht wil kunnen. U krijgt namelijk 100 procent vergoeding. U kunt online alles regelen, maar u kunt ook genieten van persoonlijk advies.

Aanvullende verzekeringen Menzis zorgverzekering 2021

Uiteraard zijn er ook een aantal aanvullende verzekeringen bij de Menzis zorgverzekering 2021. U heeft hierbij keuze uit drie verschillende pakketten: ExtraVerzorgd 1, ExtraVerzorgd 2 en tot slot ExtraVerzorgd 3. Bij het eerste pakket kunt u gebruikmaken voor fysiotherapie, voetzorg en geldt er een 100 procent vergoeding voor voorbehoedsmiddelen.

Bij het tweede pakket krijgt u vergoedingen voor brillen of lenzen, voetzorg, fysiotherapie of alternatieve zorg en geldt er een 100 procent vergoeding voor voorbehoedsmiddelen. Kiest u voor pakket 3? Dan krijgt u vergoedingen voor fysiotherapie, voetzorg, alternatieve zorg en ook 100% vergoeding op voorbehoedsmiddelen. Dat is het meest uitgebreide pakket met de meeste vergoeding.

Tandartsverzekering

Uiteraard kunt u ook een tandartsverzekering afnemen bij uw Menzis zorgverzekering 2021. Er zijn drie tandartsverzekeringen waar u uit kunt kiezen: TandVerzorgd 250, TandVerzorgd 500 en tot slot TandVerzorgd 750. Zoals de namen al doen vermoeden krijgt u een vergoeding van 250 tot maximaal 750 euro voor tandheelkundige behandelingen. Voor vullingen en verdovingen krijgt u maximaal 80 procent vergoed. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Zorgverzekeringen vergelijken?

Wilt u graag zorgverzekeringen vergelijken? Overstappen is via onze website gemakkelijker dan ooit. U kunt simpelweg onze handige zorgvergelijker raadplegen. Op basis van uw leeftijd en uw wensen berekent u eenvoudig en snel welke aanbieder het voordeligste is. Vanaf halverwege november kunt u de overstap maken. Zorg ervoor dat u overstapt voor 31 december want dan hoeft u niets op te zeggen. Dat wordt namelijk voor u geregeld. Wilt u in de maand januari overstappen? Zorg er dan voor dat u uw huidige zorgverzekering opzegt voor 31 december en stap over voor 1 februari. Met een overstap kunt u ontzettend veel geld besparen.